Joburi Video Chat
Video Chat Bucuresti
Studiochilli (Bucureşti)
StudioChili, este un studio de videochat modern, unde folosi m cele mai noi tehnologii, și va tinem la curent cu ultimele noutati aparute in acest domeniu. Nu exista limita de varsta pentru modele si oferim suport pentru trainering non stop Așteaptă cu nerăbdare in studioul nostru ...(mai departe)
Studio Nadin (Bucureşti)
Studio Nadin este un studio ''la inceput de drum'', alcatuit dintr-o echipa tanara. Studio-ul este dedicat doamnelor si domnisoarelor care vor sa isi rotunjeasca veniturile,care cauta un job cu program flexibil si cu comisioane avantajoase. Cerinte: varsta minima 18 ani. Comisioanele ajung intre 50% ...(mai departe)
United Studios Romania (Bucureşti)
United Studios angajeaza doamne/domnisoare cu sau fara experienta in Bucuresti si Pitesti. Training profesional gratuit oferit de personal feminin. Contract de munca obligatoriu. Programul de lucru la alegere. Seriozitate si discretie 100% Aparatura profesionala. Plata salariului se face de 2 or ...(mai departe)
VmodelStudio (Bucureşti)
Grila de comisionare: 0-500$ = 50%, 501-800$ = 55%, 801-1000$ = 60%, 1001-1500$ = 65%, peste 1500$ = 70% Procente reale fara conditii ascunse. NU inventam penalizari aberante care sa va diminueze castigul. Toate taxele pentru transferurile bancare si retragerea banilor le suportam noi. Pentru fieca ...(mai departe)
4U Studio Bucuresti (Bucureşti)
4U Studio este o firma de videochat germana 100% legala ce are in spate o experienta si un profesionalism dobandit in acest domeniu de-alungul timpului. Activitatea se desfasoara intr-o locatie selecta de lux. Fiecare fata lucreaza singura in camera aleasa de ea,in conditii de confidentialitate, dis ...(mai departe)
ModeleVideochat (Bucureşti)
ModeleVideochat.com Studio de videochat modern. Alcatuit dintr-o echipa tanara care iti asigura angajarea in maxim 24 de ore si training profesional. ...(mai departe)
Studio Ardiente (Bucureşti)
Studioul este situat pe b-dul unirii stradal, format din 2 apartamente de cate 4 camere pe acelasi nivel, unite intre ele cu o singura intrare, mobilat si utilat lux, camere web si lumini profesionale. ...(mai departe)
LOLA HIGH CLASS STUDIO (Bucureşti)
LoLa High Class Studio mizează pe standarde înalte de performanță. Întregul staff lucrează etic și moral, respectând toate normele și valorile unei societăți corecte. Lola înseamnă inovație în streaming online, ideile noi, punctualitatea, motivațiile ne propulsează mereu în vârf. ...(mai departe)
Vox Studio Videochat (Bucureşti)
Vox Studio angajeaza fete, cu sau fara experienta in video chat. Castigurile pot varia intre 1000 si 2500 Euro lunar. Platile se fac de 2 ori pe luna la cursul bnr din ziua respectiva. Locatiile noastre sunt de lux si centrale iar posturile de lucru in camere separate. Lucram cu cele mai promovate s ...(mai departe)
ZigZag Studio (Bucureşti)
NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!!NOU !!! ...(mai departe)
VideoChat Braila


  2011 © Videochatclub.ro - toate drepturile rezervate | Locuri de munca in industria pentru adulti
Termeni si conditii de utilizare | Publicitate pe acest website | Contact